stresshantering.jpg

Introduktion

Vill du ta kommandot över ditt eget liv och mående och inte låta andra eller yttre omständigheter bestämma över dig? Vill du arbeta med mental träning och det senaste inom e-hälsa eller bara sitta ner i en trygg miljö och samtala? Då har du kommit helt rätt.

En god nyhet är att vi kan förändra oss till hur vi förhåller oss till stress. 

Vi får ofta höra att vi skall "tänka positivt". Skillnaden mellan att tänka positivt och känna positivt är dock enorm. Vi kan själva välja. Skulle du vilja uppleva den skillnaden?

VAD KAN STRESSHANTERING GE FÖR DIG?

Genom coaching med exklusiva verktyg som Mental träning, HRV träning och biofeedback kan resultat som bättre: 

  • sömn
  • blodtryck
  • lugn
  • balans i ditt liv
  • prestation och återhämtningsförmåga
  • hälsa 
  • uthållighet
    bli verklighet för dig.

 


ditt mentala tillstånd - alltså tankar, bilder och känslor - bestämmer vilka hormoner som utsöndras i din kropp och budskapet går ut i varenda cell. Begrunda det en stund, och tänk sedan att det går att förändra!

HRV

HRV Träningen är forskningsbaserad och har utvecklat ett mycket framgångsrikt program för att stimulera mental-känslomässig-och fysisk balans. Genom samtal, andningsövningar och ett digitalt mätverktyg ser du direkt resultat i din mobil och du blir coachad under resans gång för att hitta ditt bästa tillstånd. Är du sugen på att uppleva ditt bästa tillstånd? Tveka inte att ta kontakt.
 

 

MÅ BÄTTRE

Vi alla människor har de resurser och drivkrafter inom oss som vi behöver för att må bra och prestera bra. Hos en del är de i full blom och hos några lite mer slumrande. I dagens samhälle finns det nästan obegränsade möjligheter att lyckas med det vi vill. Vi kan ständigt vara uppkopplade och söka information och skapa våra drömmar. Det är fantastiskt, men det finns ibland en baksida med det och den kallas ofta för stress. Vi lever ofta under konstant press och vi reagerar lika starkt på 100 obesvarade mail som på ett fysiskt hot, vårt uråldriga kamp-eller flyktbeteende vill hjälpa oss att klara av det vi måste, så man kan komma hem till grottan. Problemet är bara att vi sällan kommer hem till grottan och får vår återhämtning.

 


All stress ska vi inte eliminera ur våra liv. Stimulansen, livsgnistan, det som gör oss levande är ju en slags tändning och kan tolkas som stress, men är positiv. Det vi behöver träna oss på är att fokusera på vad det är vi vill, det vill säga gå TILL något.

När vi arbetar med klienter fokuserar vi på att hitta det bästa tillståndet för just dig. Hur vill du må, känna och ha det i ditt liv om du fick välja? För vi har möjlighet att välja men ibland är vi inte alltid medvetna om hur starkt våra känslor påverkar vår kropp, grusar våra tankar, tömmer oss på energi och försvårar våra relationer till andra. Vi lägger märke till hur axlarna åker upp, får värk i kroppen, svårt att fokusera, att hjärtat slår lite snabbare, spänningshuvudvärken kommer eller andra symptom dyker upp utan att förstå att det är känslorna som förorsakar dessa symptom.