LIFECOACH

 
 

Som en av världens sju certifierade Livscoacher kan Britt-marie erbjuda denna tjänst och möjlighet för dig.


 

Vill du ta kommandot över ditt liv och sätta upp mål både på kort och lång sikt?  Vill du upptäcka din gömda potential och hitta din inre lycka och styrka? Eller bara ha en relation som är konfidentiell och livsförändrande? Ja, då är det dags att börja arbeta med en Livscoach.

En Livscoach hjälper människor att nå sina livsmål på alla områden i livet med hög livskvalitet och välbefinnande på vägen mot målen. För att göra det träffas man vanligtvis några timmar i månaden och ibland under flera år för att hjläpa människor uppnå sina drömmar.

Men varför gör vi inte bara de rätta sakerna så att vi känner och upplever
lycka, harmoni och framgång?
Ja, det är inte alltid så lätt att veta varför vi väljer och gör som vi gör i livet. Det vi vet är att vi gör det av en anledning, men vilken är den egentliga anledningen till våra val? Varför tränar vi för lite, dricker för mycket, säger saker vi ångrar, äter onyttigt, ältar saker vi inte vill älta, söker lyckan i det materiella och skyller ifrån oss.

ÄR DU REDO FÖR EN FÖRÄNDRING AV DITT LIV?

Undrar du fortfarande över om en Livscoach är något för dig? Registrera dig nedan för en kostnadsfri konsultation, så reder vi ut eventuella frågetecken. Under konsultationen kan vi även ta reda på dina behov, drömmar, tankar, eventuella hinder och utmaningar.