OM ECC

ecc header.jpg
 
 

Om Excellence Coaching & Consulting

ECC´s vision är att alla människor ska må bättre och på så vis göra världen bättre. Det kan vara att göra livet enklare, hitta sina inre styrkor, prestera bättre, öka omsättningen eller finna inre ro.

Vilka vänder sig ECC till? Företag, privatpersoner, ledare, organisationer och föreningar. Vår huvudsakliga verksamhet är att utveckla individer, ledare, chefer, företag och team till att förverkliga sin fulla potential genom coaching, utbildningar, stresshantering, föreläsningar, MENTAL TRÄNING, HRV och NLP. Men självklart finns vi till för alla, då vår filosofi är att, bra alltid kan bli bättre, oavsett utgångsläge.

Namnet ECC by Syrén; Excellence Coaching & Consulting, växte fram under tiden som Britt-Marie utbildade sig på Skandinaviska Ledarhögskolan med tränaren och världskända Lars-Eric Uneståhl. Excellence står för spetskompetens och det är något Britt-Marie har skaffat sig både genom utbildning och att ha levt sin kunskap. Excellencemodellen innebär att gå TILL något istället för FRÅN, man vill föra någon fram till en situation som är bättre än den man tidigare hade, oavsett om det gäller sin hälsa eller företagets utveckling. I den kliniska modellen, den gamla rådande, innebär det att man arbetar med åtgärder först när något problem har uppstått.  Vad vill du välja att fokusera på, problemet eller att skapa målbilder för det som du vill uppnå?

Excellencemodellen har hjälp Britt-Marie privat på flera olika områden. Från att tidigare ha trott att lycka och framgång bara var förunnat de människor som föddes med den egenskapen. Till att nu ha fått insikten att det är man själv som kan påverka och skapa sin framtid och sitt mående. Så Excellencemodellen fungerar och namnet Excellence Coaching & Consulting har en speciell plats i Britt-Maries hjärta. 

Grundaren av företaget, Britt-Marie Syrén, har över 30 års gedigen erfarenhet av att arbeta med med unga och vuxna från olika slags bakgrund som politiker, näringsledare, föräldrar, sjuksköterskor och studenter. Britt-Marie har levt sin kunskap för att hon varit i den och under åren kontinuerligt utbildat sig. Genuina samtal och effektiva verktyg, så som Mental Träning, NLP och HRV, är det som gör skillnad och får effekt oavsett vad man vill uppnå. 


Britt-Marie Syrén

-certifierad International Team and Business Coach
-certifierad International Life Coach
-certifierad International ICC-Coach
-certifierad HRV-tränare
-certifierad Mental Trainer Practitioner
-certifierad NLP Practitioner
-föreläsare
-och flertal ledarskapsutbildningar som UGL och FUGL